Expanze do Civilization: Beyond Earth přinese čtyři nové frakce
Novinka Expanze do Civilization: Beyond Earth přinese čtyři nové frakce

Expanze do Civilization: Beyond Earth přinese čtyři nové frakce

Michal Burian

Michal Burian

Budete moci stavět plovoucí "města" a hrát za nové frakce.

Reklama

Podle mnohých spasí lidstvo plovoucí města. Nápadem na města, která plavou na vodě, se nejspíš inspirovali i tvůrci Civilization: Beyond Earth, možná je to napadlo při myšlenkách na biblickou katastrofu a s ní spojenou obří archu. Ať už to bylo jakkoliv, tak plovoucí "města" a další novinky přinese expanze Rising Tide.

Rising Tide vyjde někdy na podzim letošního roku za £19,99 a obsáhne hned několik novinek. Mezi nimi bude možnost stavět plovoucí osady na vodě a získat tak snadnější přístup k přírodním zdrojům ukrývajících se na dně moře mimozemských planet. Hráč tak bude moci rozšířit svůj vliv i na moře, ovšem nebude to jen tak. Voda je domovem různých zvířat, která člověk ještě neviděl. Podle Firaxis Games mají tato mimozemská zvířata unikátní schopnosti.

V moři můžete nalézt mimozemské relikvie, které vám v novém systému artefaktů odemknou všelijaké výhody. Přepracován bude také systém diplomacie.

Další novinkou budou čtyři nové hratelné frakce, včetně skupiny Al Falah. Jde o kočovné průzkumníky, kteří pocházejí z bohatého Blízkého východu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama