Expanze Fallen Ghosts naváže na hlavní příběh Ghost Recon: Wildlands
Ghost Recon: Wildlands Novinka Expanze Fallen Ghosts naváže na hlavní příběh Ghost Recon: Wildlands

Expanze Fallen Ghosts naváže na hlavní příběh Ghost Recon: Wildlands

Michal Burian

Michal Burian

3

15 nových příběhových misí, čtyři další bossové a hlavně zcela noví nepřátelé, kterým budete v bolívijské džungli a bažinách čelit.

Reklama

Před měsícem pro open-world akci Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands dorazila první placená expanze pojmenovaná Narco Road. Do hry přidala 15 nových příběhových misí, čtyři nové typy vedlejších misí a závodní výzvy. Pokud toužíte po dalším dobrodružství, má Ubisoft pro vás druhý přídavek.

Fallen Ghosts bude pokračovat v hlavním příběhu Ghost Recon: Wildlands. Po pádu drogového kartelu Santa Blanca, o který jste se postarali, udržuje stabilitu v Bolívii tvrdou rukou vojenská jednotka Unidad. Vaše činy měly za následek vypuknutí občanské války, do které se zapojili jednotky Special Forces, bývalí členové kartelu, žoldáci a zločinci z celé Jižní Ameriky. Vláda Bolívie je vítala s otevřenou náručí, myslela si, že chtějí pomoci zažehnat občanskou válku. Oni ale mají jiný cíl, chtějí získat pod svou kontrolu bývalou infrastrukturu kartelu Santa Blanca a rozjet byznys s drogami.

Tahle partička všemožných odpadlíků se sdružuje pod frakcí Los Extranjeros, která spolupracuje s vojenskou organizací Unidad. Společně se snaží zbavit všech amerických agentů, kteří je ohrožují. S ohledem na tuhle skutečnost se Ghosti musí vrátit na místo činu a zachránit občany USA. Při poslední misi je ale helikoptéra s vašim týmem sestřelena a nouzově přistanete v džungli. Nemáte potřebné vybavení ani podporu, čelit Los Extranjeros bude tak mnohem těžší.

V boji proti frakci Los Extranjeros se setkáte se čtyřmi typy nepřátel. Vypořádat se budete muset s těžce obrněnými vojáky. Těm budou ve válce pomáhat elitní odstřelovači s detektorem pohybu pro detekování vzdálených cílů. Překvapit vás mohou Covert Ops disponující zařízením pro maskování, díky němu jsou téměř neviditelní, a navíc se vás budou snažit eliminovat kuší. Posledním do party jsou chlápci s batohem na zádech, kde mají umístěnou rušičku, která vám nedovolí využívat drony pro mapování prostředí a označení nepřátel.

Fallen Ghosts navazuje na příběh původní hry, kampaň obsáhne 15 nových misí, v nichž budete muset zlikvidovat čtyři nové bosse ve třech různých regionech. Při tom všem se budete pohybovat v džungli a bažinách, kde vývojáři doporučují využít taktiku.

Pokud jste Ghost Recon: Wildlands ještě nedohráli, tak mějte na paměti, že do kampaně Fallen Ghosts bude nejlepší se zapojit až po dohrání příběhu. Nejen z důvodu, že se vám během Fallen Ghosts zvýší level až na 35, ale také si odemknete devět nových dovedností, včetně fyzických dovedností. Ty vám umožní vydržet déle pod vodou, vybavit kuš výbušnými šípy, zvýšíte si obratnost a třeba u svého dronu aktivujete, že po zásahu nepřátel exploduje. Zároveň můžete získat šest nových zbraní, včetně nových útočných pušek, sniperek a kuše.

V neposlední řadě slibuje Ubisoft ještě čtyři nové typy vedlejších aktivit, každý s exkluzivní odměnou. Řadíte se mezi odvážné hráče? Pak si budete moci ve hře vypnout uživatelské rozhraní.

Fallen Ghosts DLC vyjde 30. května pro majitele Season Passu, samostatně se bude prodávat od 6. června.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama