Expanze Isle of Madness pro The Elder Scrolls: Legends dorazí 24. ledna
The Elder Scrolls: Legends Novinka Expanze Isle of Madness pro The Elder Scrolls: Legends dorazí 24. ledna

Expanze Isle of Madness pro The Elder Scrolls: Legends dorazí 24. ledna

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Platformy Windows PC Apple iOS Android Android Apple Mac

Tři příběhové akty nabídnou nové herní mechaniky či 55 karet, a to včetně dvojitých.

Reklama

Karetní The Elder Scrolls: Legends čeká vůbec první velké obsahové rozšíření od doby, kdy došlo ke změně vývojářů ze studia Dire Wolf Digital na tým Sparkypants. Noví tvůrci už delší dobu chystají další příběhovou expanzi, Isle of Madness, a nyní víme, že vyjde už 24. ledna. Isle of Madness přitom slibuje tři příběhové akty, během nichž zavítáme do lokality Shivering Isles známé ze stejnojmennného datadisku pro The Elder Scrolls IV: Oblivion. Zde nás čeká chaos, konspirace, dohled samotného daedrického prince šílenství a samozřejmě nálož 55 nových karet.

Expanze nabídne také nové herní mechaniky, třeba dvojité karty. Ty zpravidla zachycují esenci dvou různých tvorů, a jakmile je vynesete, rozdělí se na dvě samostatné karty. Na hrací desce se také můžete setkat s novými podmínkami, nesoucími název Mania a Dementia podle zasazení a podoby Shivering Isles. Dementia udílí poškození protivníkovi, pokud máte na své straně nejsilnější jednotku, zatímco Mania umožňuje hráči, jehož jednotka má na herní ploše nejvyšší zdraví, sáhnout po další kartě. Některé nové karty mohou dokonce části herní plochy změnit na Manii či Dementii.

Balíček všech tří aktů Isle of Madness vás vyjde na 19,99 dolarů, přičemž se dá předpokládat, že stejně jako v případě předešlých příběhových rozšíření bude možné kupovat jednotlivé akty i za herní měnu (dříve to bylo vždy 1000 zlata za jeden akt). Za předobjednávku dostanete navíc titul The Shivering a karetní rub Prince of Madness. A když za Isle of Madness zaplatíte 49,99 dolarů, dostanete vše výše zmíněné plus prémiovou verzi všech 55 nových karet. K tomu ještě titul Master of Madness a prémiovou verzi karetního rubu Prince of Madness.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama