Expanze Last Stand pro The Division v traileru + trial verze
Novinka Expanze Last Stand pro The Division v traileru + trial verze

Expanze Last Stand pro The Division v traileru + trial verze

Michal Burian

Michal Burian

22

Vychází už zítra společně s updatem 1.6. Takhle jste ještě Dark zónu nezažili, rozšíření přinese nový mód až pro 16 hráčů.

Reklama

Ubisoft dnes k večeru zveřejnil nový trailer na třetí a zároveň poslední rozšíření akce The Division. Last Stand přinese nový zážitek do Dark zóny. Konkrétně jde o nový mód pro 16 hráčů. S ostatními hráči spojíte své síly a budete se snažit udržet taktická místa pod svou kontrolou. K dispozici bude nová výstroj, zbraně a mnoho dalšího.

„Když se situace v Dark zóně vymkne kontrole a civilizace se zhroutí, nezbývá Joint Task Force nic jiného než opustit tuto oblast. Jejich odjezd způsobí chaos, v Temné zóně zanechali důležité taktické terminály - SHD tech data. V Last Stand se připojíte k týmu se sedmi dalšími agenty a pustíte se do mise s úkolem zabránit chaosu a získat kontrolu nad situací.“

„Last Stand přináší nový zážitek v Temné zóně, kde budete s týmem o osmi agentech bojovat proti nepřátelům, kteří se snaží získat taktické terminály. Last Stand obsahuje nový incursion, Stolen Signal.“

Last Stand vyjde již zítra, současně na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Zároveň dorazí očekávaná aktualizace 1.6, která bude zdarma. Podle tiskové zprávy přinese robustný, nový obsah pro stávající hráče, včetně rozšířené mapy Temné zóny se třemi kontaminovanými oblastmi. Nové exotické zbraně, výbavu a také žebříček pro Dark zónu a nový legendární režim s výzvou pro top hráče The Division.

Zároveň s těmito novinkami oznámil Ubisoft bezplatnou zkušební verzi, která umožní hráčům si The Division zdarma vyzkoušet. Trial verze bude pro Xbox One a PC ke stažení od 28. února, pro PlayStation 4 od 9. března. Po stažení získáte plnou verzi, avšak dosáhnout budete moci pouze osmé úrovně a celkově nahrát šest hodin. Pokud se poté rozhodnete investovat do hry, tak se vám veškerý pokrok dosažený během trial verze přesune do zakoupené hry.

Obrázky z The Division: Last Stand DLC

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama