Expanze Narco Road přidá do Ghost Recon: Wildlands nové mise
Ghost Recon: Wildlands Novinka Expanze Narco Road přidá do Ghost Recon: Wildlands nové mise

Expanze Narco Road přidá do Ghost Recon: Wildlands nové mise

Michal Burian

Michal Burian

16

Za 15 dolarů přes 15 nových misí v kampani, čtyři nové typy vedlejších misí a závodní výzvy.

Reklama

Nové cíle, nová vozidla a nový způsob jak zničit drogový kartel. Právě na to se mohou těšit hráči open-world akce Ghost Recon Wildlands, kteří jsou ochotni do hry investovat další peníze. Expanze Narco Road vyjde 18. dubna (bez Season Passu za 15 dolarů) a zahrne přes 15 nových misí v kampani, čtyři nové typy vedlejších misí a také závodní výzvy.

Vaše skupina duchů bude mít za úkol infiltrovat gangy, získat je pod svou kontrolu a zároveň si zajistit respekt trojice nových bossů. Jenom tak budete moci zničit drogový kartel, který vede nepolapitelný El Invisible. V tom vám pomohou i nové vedlejší mise a závodní výzvy. V nich budete získávat respekt ostatních, abyste se mohli dostat blíž a blíž k hlavnímu cíli.

Při tomhle novém dobrodružství se vám budou hodit nová vozidla, včetně amerických muscle aut nebo letadel. Ubisoft v tiskové zprávě zmiňuje chopper motorky a ohromné monster trucky.

Ještě předtím, 12. dubna pro konzole a 14. dubna pro PC dorazí bezplatná aktualizace s live season výzvami a novými odměnami pro hráče. První tematická akce - “The Rise and Fall of Unidad” se zaměří na operace vojenské jednotky Unidad. Na novou výzvu se můžete těšit každou středu, po dobu šesti týdnů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama