Expanze Shadow of Revan pro Star Wars: The Old Republic zdarma
Star Wars: The Old Republic Novinka Expanze Shadow of Revan pro Star Wars: The Old Republic zdarma

Expanze Shadow of Revan pro Star Wars: The Old Republic zdarma

Martin Cvrček

Martin Cvrček

3

Bezplatný přístup můžete mít také k přídavku Rise of the Hutt Cartel nebo ke speederu inspirovaném prvním dílem Knights of the Old Republic.

Reklama

Hrajete MMORPG Star Wars: The Old Republic od BioWare, ale dosud jste se příliš nevěnovali dodatečným expanzím? Pak by vám mohla přijít vhod nová akce, kterou vývojáři rozjeli při příležitosti uvedení Star Wars: Knights of the Old Republic na Xbox One. Na této platformě je hra k dispozici díky zpětné kompatibilitě s tituly z původního Xboxu.

Když na oficiálním webu The Old Republic zadáte kód REVANRETURNS, získáte zdarma přístup k příběhovým expanzím Rise of the Hutt Cartel (pro úrovně 51 až 55) a Shadow of Revan (pro úrovně 56 až 60).

Po zadání kódu KOTORSPEEDER zase dostanete speeder nazvaný Kakkran Daggerstar, který je inspirovaný prvním dílem Knights of the Old Republic. Platnost kódů přitom vyprší 6. listopadu, konkrétně v průběhu večera. V Cartel Marketu, tedy v in-game obchodě hry, jsou navíc po omezenou dobu k dispozici různé položky inspirované Knights of the Old Republic.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama