Externí studio zřejmě pracuje na DLC pro Borderlands 2
Borderlands 2 Novinka Externí studio zřejmě pracuje na DLC pro Borderlands 2

Externí studio zřejmě pracuje na DLC pro Borderlands 2

Michal Burian

Michal Burian

Odhalily to životopisy. DLC by mělo být pojmenované Torgue.

Reklama

Podle životopisů vývojářů ze studia The Workshop (spolupracovalo na Sorcery pro PS Move) bychom se brzy mohli dočkat oznámení dalšího dodatečného obsahu pro komiksovou střílečku Borderlands 2.

Tamní vývojáři totiž ve svém životopise uvádějí, že pracují na "rozšíření pro velmi úspěšnou AAA FPS" a zabývají se mj. "designem a skripty pro add-on s více než deseti hodinami hraní". DLC by mělo nést název Torgue, což je také jeden výrobce zbraní v Borderlands 2. Prozatím nevíme, zda jde o finální název, stejně tak se můžeme dohadovat o samotném obsahu. Podle mnohých by dodatečný obsah mohl odkazovat právě na výrobce zbraní Torgue.

Informací v životopisech si všimli kolegové z Kotaku. Netřeba zmiňovat, že popisky v životopisech vývojáři následně odstranily.

Připomeňme, že již dříve Randy Pitchford z Gearbox Software oznámil, že chystají celkem čtyři balíčky s rozšířením. V současné době víme oficiální cestou akorát o Mechromancer DLC, jež vyjde 16. října za 10 dolarů, respektive 800 Microsoft bodů. Pokud jste si Borderlands 2 předobjednali, DLC si budete moci stáhnout zdarma.

Vraťme se ale zpět k budoucím DLC, Gearbox nakousl, že rozšíření nabídnou hodiny zábavy, nové zbraně, postavy, nepřátele a také prostředí. Ty nové zbraně by na Torgue DLC celkem seděli. Tak uvidíme.

Pakliže se divíte, že na dodatečném obsahu pro Borderlands 2 by mělo pracovat externí studio, tak nejde o žádnou novinku v herním průmyslu. Menší tvůrčí celky využívají velké firmy celkem často, aby jim pomohli s přípravou expanzí, jelikož po dokončení hry se dost často velká část týmu přesune na jiný velký projekt. Gearbox připravuje ještě na Aliens: Colonial Marines a Brothers in Arms: Furious 4 (hra bude mít jiný název).

Přečtete si naší recenzi Borderlands 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama