Extrémní zima v Company of Heroes 2 bude zabíjet
Company of Heroes 2 Novinka Extrémní zima v Company of Heroes 2 bude zabíjet

Extrémní zima v Company of Heroes 2 bude zabíjet

Michal Burian

Michal Burian

12

Nové informace o extrémních podmínkách ve válečné real-time strategii <strong>+ nové obrázky</strong>.

Reklama

Série Company of Heroes od společnosti THQ se vždy snažila hráčům přinést realistické bitvy inspirované druhou světovou válkou. V Company of Heroes 2 nechtějí tvůrci ze studia Relic Entertainment nic měnit, spíš naopak.

Díky novému Essence Engine 3.0 a ColdTech systému jsou schopni vytvořit brutální podmínky, stejné, kterým museli čelit vojáci během druhé světové války na východní frontě. Připravte se tedy na kruté povětrnostní podmínky, extrémní teploty (v roce 1941 bylo na východní frontě až mínus 40 stupňů celsia), což je teplota, při které kůže na těle zmrzne během několika minut. A přesně takové situace budou i v Company of Heroes 2.

Na východní frontě v těchto extrémních podmínkách budou vojáci vystaveni chladu. To bude mít za následek, že mohou postupně zmrznout, pokud v obsazených budovách nebo na otevřeném prostranství nezajistíte oheň, kde se budou moci čas od času ohřát.

Pozor si budete muset dávat i na dynamické sněhové vánice a vítr. Tyhle podmínky budou mít za následek ještě extrémnější teploty. A v těch si každý vůdce dvakrát rozmyslí, zda do takto nebezpečných podmínek vyslat své vojáky a nechat je pod širým nebem umřít.

Chybět nemůže ani sníh, ten by se měl velmi realisticky snášet z nebe a dokonce bude padat na vozidla, budovy i vojáky. Sníh může zasypat vozidlo, budovu a hloubka sněhu znepříjemní pohyb vojáků.

Vývojáři nezapomínají ani na led. Ten bude taktéž ovlivňovat pohyb vojáků a vozidel. Trhliny v jezeře dokonce mohou mít za následek pohřbení vojáků a vozidel do ledových ruských vod. Trhliny a díry v ledě se budou v průběhu času ztrácet, nahradí je nový led.

Company of Heroes 2 je naplánované na rok 2013 pro PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama