F1 2018 klade důraz na výzkum a vývoj během sezóny i po ní
F1 2018 Novinka F1 2018 klade důraz na výzkum a vývoj během sezóny i po ní

F1 2018 klade důraz na výzkum a vývoj během sezóny i po ní

Michal Burian

Michal Burian

7
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Každý tým má svůj jedinečný strom pro výzkum a vývoj. Vše je v rukou hráčů.

Reklama

S blížícím se vydáním se nám více a více okrývají novinky v oficiálních závodech F1. Britská společnost Codemasters se u letošního ročníku zaměřila na rozšíření kariéry, která má hráče ještě více vtáhnout do světa královny motorsportu. V kariéře nebudou hrát důležitou roli jen rozhovory s médii, ale rovněž výzkum a vývoj nových komponent pro váš monopost. Tyhle dvě věci spolu souvisí. Když budete špatně odpovídat na otázky novinářky Claire, může to mít vliv na práci vašeho týmu v továrně, což by prodloužilo přípravu lepšího vybavení, kupříkladu výkonnějšího motoru, aerodynamické vylepšení apod. Oproti tomu, když budete spokojeni a správně namotivujete inženýry a další zaměstnance v továrně, tak vše bude rychlejší.

Právě na výzkum a vývoj se u F1 2018 autoři zaměřili. Rozhodli se udělat komplexnější kariéru jezdce Formule 1. Budete nejen rozhodovat o vylepšení, která nasadíte v průběhu sezóny, respektive na která se váš tým zaměří, ale také o tom, co se bude dít v průběhu zimní přestávky. Fanoušci vědí, že v příštím roce dochází k určitým změnám, zejména u předního křídla. V Codemasters tohle zakomponují do hry a na vás bude, zda vývojové body investujete do lepšího vozu v aktuální sezóně nebo si některé schováte a postaráte se o to, abyste měli lepší vůz na začátku dalšího roku. Nikdy nevíte, co udělá konkurence. Navíc musíte dávat pozor na změnu pravidel, včas budete upozorněny svým inženýrem, abyste si pohlídali, že určitá vylepšení budou splňovat pravidla, abyste je mohli použít. V opačném případě se můžete velmi rychle propadnout startovním polem a místo boje o mistrovský titul se bát o přežití a plakat nad perfektivními díly, které z důvodu pravidel nemůžeme na monopost nasadit.

V Codemasters tvrdí, že každý tým má svůj jedinečný strom pro výzkum a vývoj. To vše má přispět k vývojové válce, stejně jako v reálném světě Formule 1. Zapomenout nemůžeme na vylepšování ERS, který má každá stáj trošku jiný.

Hra F1 2018 vyjde 24. srpna na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Předobjednat můžete na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama