F1 Manager 2022 nabídne propracované řízení stáje
F1 Manager 2022 Novinka F1 Manager 2022 nabídne propracované řízení stáje

F1 Manager 2022 nabídne propracované řízení stáje

Jan Urbančík

Jan Urbančík

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Těšit se máme i na realistické chování pneumatik či oficiální komentátory.

Reklama

Nedávno jsme se dočkali prvních screenshotů z očekávaného F1 Manageru 2022 od studia Frontier Developments. Netrvalo ale dlouho a dorazily další, tentokrát pochází z oficiálních stránek Formule 1, které vydaly poměrně obsáhlé preview.

Kromě již známých informací, které naleznete v našem prvním článku o této hře, se preview zaměřilo především na management týmu mezi jednotlivými závody, právě z tohoto prostředí jsme se dočkali hned několika screenshotů, které nápadně připomínají populární Motorsport Manager z roku 2016. Ten měl však oproti novince jednu velkou nevýhodu, a tou je absence oficiální licence.

F1 Manager 2022 nenabídne jenom jezdce napříč kategoriemi (F1, F2 a F3), ale dokonce také skutečné inženýry a další zaměstnance týmu. Kromě najímaní nových lidí do naší stáje ale budeme muset také pečlivě sledovat finance. Důležitou roli bude hrát rozpočtový strop, který už nějakou dobu ve skutečné Formuli 1 funguje.

Naším dalším úkolem bude vyvíjet vůz, a to nejenom před novou sezónou, ale také během ní. Vyvíjení nových částí však bude stát čas i peníze, dokonce budeme používat i větrný tunel. A aby toho realismu nebylo dost, pokud budeme chtít součástku nasadit na oba vozy, tak musíme vytvořit ještě kopii.

Během závodních víkendů nás také čeká spousta věcí. Projdeme si volnými tréninky, kde se budeme snažit najít ideální nastavení, poté kvalifikací, kde musí jezdci zajet co nejlepší kolo, a samozřejmě také samotným závodem, kde je naprosto klíčové najít ideální strategii a včasně reagovat na proměnlivé podmínky na trati. Pneumatiky mají být simulované opravdu do detailu. Roli má hrát jejich teplota, špinavý vzduch, přejíždění obrubníků a další elementy.

Hru máme sledovat buď ve 3D režimu, kde bude podrobně vymodelovaná trať (viz předchozí článek), případně v méně náročném 2,5D módu. A aby nebylo takové ticho, akcí na trati nás bude doprovázet dvojice komentátorů David Croft a Karun Chandhok.

F1 Manager 2022 vyjde v létě letošního roku na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X|S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama