F1 Manager 2023 Novinka F1 Manager 2023 oficiálně oznámen

F1 Manager 2023 oficiálně oznámen

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Nový ročník slibuje ještě bohatší možnosti.

Reklama

Je to přibližně měsíc, co britské studio Frontier Developments začalo lákat na nový ročník F1 Manageru, který debutoval loni v létě. Nyní jsme se už skutečně dočkali oficiálního oznámení v podobě krátkého teaseru.

Ten nám toho moc neřekne, ale alespoň trocha podrobností se k nám dostala přes produktovou stránku na Steamu, kde si hru můžete přidat do seznamu přání a najdete tam také první screenshoty. Dozvěděli jsme se, že přibude režim Race Replay, v němž si budete moct odehrát závody ze skutečné sezóny Formule 1. Chybět ale samozřejmě nebude ani klasická kariéra, kde se ujmete jednoho z deseti týmů a pokusíte se ho dostat na vrchol.

Struktura zůstává prakticky stejná, jednou z větších novinek má být ale například možnost trénovat mechaniky na pit-stopy. Závody pak mají být dramatičtější a dynamičtější. Na nějaké další informace si však asi budeme muset počkat. Přijít by měly v následujících týdnech.

F1 Manager 2023 míří na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X|S. Vyjde letos v létě, ale přesné datum zatím neznáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama