Fable III se v listopadu dočká zajímavých DLC
Fable Novinka Fable III se v listopadu dočká zajímavých DLC

Fable III se v listopadu dočká zajímavých DLC

Michal Maliarov

Michal Maliarov

Microsoft oznámil první kus stažitelného přídavku pro fantasy Fable III, Understone Quest Pack, který spatříme už příští týden.

Reklama

Tento balíček bude obsahovat tři nové questy za cenu 400 MS bodů a vezme vás pod ulice města Bowerstone až do excentricky designovaného města z rukou Montague Hummese. Městečko je Microsoftem popsáno jako „plnohodnotné rozšíření“ a nabídne nové domy na koupi, nepřátele na sejmutí a záhady k řešení. Jako bonus jste pozváni na prozkoumání vojenské střelnice a kola neštěstí, kde můžete vyhrát zajímavé ceny. K dispozici je i nový trailer, ten je však zatím ke skouknutí pouze na stránce Xbox Live.

Tři obsažené questy jsou následující:

The Voice – ve hlavním questy prozkoumáte záhadné podzemní město postavené Montague Hummesem ve strachu před nástupem nepřítele ze druhého dílu. Dozvíte se pravdu o hlasu, které kontroluje obyvatele Understone a budete muset vybrat jednu z příběhových cest.

Shooting Range – poté, co jste v původní hře přemohli Sakera přestavěli zbývající žoldáci svůj tábor na turistickou atrakci. Hlavním questem je tady žoldácká střelnice, kde můžete vyhrávat bonusové dárky.

The Wheel of Misfortune – když Reaver vyklidil svůj dům, vydal pozvánky hrdinům, aby zkusili štěstí v jeho výzvách u nového místa přebývání. V Kole Neštěstí můžete využít tři nové zbraně a vyhrát zajímavé ceny.

Od 23.listopadu budou ke stažení také další přídavky s názvem Exklusive Hair Pack (za 160 MS bodů), Star Dog Potion (80 MS bodů), Reaver Industries Outfit (160 MS bodů) a barevný Dye Pack (80 MS bodů).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama