Fable Legends bude free-to-play
Fable Legends Novinka Fable Legends bude free-to-play

Fable Legends bude free-to-play

Michal Burian

Michal Burian

31

A to jak na Xbox One, tak i na PC. Za co se bude platit?

Reklama

Lionhead Studios dnes některé překvapilo, zatímco jiní podobnou zprávu očekávali. Tvůrčí celek oznámil, že připravované Fable Legends bude free-to-play. Za hraní tak hráči na Xbox One a PC nebudou muset zaplatit ani korunu.

Základní verze hry, která bude zdarma, by měla vyjít do konce letošního roku a obsáhne příběh s questy, přičemž obsah se bude postupně rozšiřovat. Jednou za několik měsíců by měly dorazit další epizody.

Dostáváme se k tomu hlavnímu. Fable Legends nebude mít klasický free-to-play model, který můžeme vidět u většiny ostatních her. V Lionhead Studios se rozhodli, že nebudou hráče omezovat a dovolí jim i bez investice užívat si plnohodnotného obsahu. Jediným zádrhelem je výběr postav. Ten ve free-to-play verzi bude rotovat po dvou týdnech a vy výběr nebudete moci ovlivnit. Začnete tedy hrát s jednou postavou, kterou potom nebudete mít k dispozici. Nezbude vám tak nic jiného, než se spokojit s jiným hrdinou a oželet jeho zkušenosti nebo si za in-game zlaťáky či reálné peníze koupit postavu, kterou jste měli předtím. Třetí možností je počkat, až bude hrdina opět k dispozici.

Důležité je, že hra nebude rozdělena na placený a free obsah.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama