Facebooková Civilizace se dočká alfa testu
Civilization Novinka Facebooková Civilizace se dočká alfa testu

Facebooková Civilizace se dočká alfa testu

Michal Burian

Michal Burian

6

Sid Meier, otec série Civilization, na oficiálních Facebook stránkách prozradit, že Civilizace vytvořena speciálně pro tuto sociální síť nese nový název a zároveň se rozpovídal i o chystaném testování alfa verze.

Reklama

Facebooková Civilizace nese oficiální název Civ World, který má lépe odrážet samotné zaměření hry.

Zároveň s novým názvem Sid Meier řekl, že uzavřené testování alfa verze započne již 12. ledna aktuálního kalendářního roku a bude určeno ne pro jednotlivce, ale pro týmy. Pokud tedy chcete mít šanci, musíte si naleznout další hráče (minimálně pět, maximálně padesát) a společně projevit zájem o účast v testování prostřednictvím oficiálních stránek.

"Civ World hry budou mít jasně definovaný začátek a konec. Hra končí tehdy, když jedna civilizace zvítězí. Zároveň bude odměněn také jeden hráč," prozradil Sid Meier o svém novém dítku a dále řekl: "Stejně jako původní díly Civilization, tak i Civ World nabídne jednotlivé éry, v nichž budou civilizace bojovat o vítězství, včetně různých odměn a krátkodobých cílů."

"Chceme, aby hráči vzájemně komunikovali a spolupracovali. Pokud budou chtít vítězit, budou muset spolupracovat se svými přáteli, pak se mohou stát klidně vládcem celého světa. I proto bude alfa test pro skupiny, chceme simulovat chod hotové verze," dodal k plánovanému testu Meier.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama