Fall Guys: Ultimate Knockout Novinka Fall Guys lákají na další sezónu

Fall Guys lákají na další sezónu

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Ta dorazí ještě tento týden.

Reklama

Rozverný battle royale Fall Guys: Ultimate Knockout (používá ještě vůbec někdo onen podtitul?) relativně nedávno dorazil konečně na další platformy v podobě Xboxu One, Xboxu Series X/S a Nintenda Switch, kdy zároveň přešel na free-to-play model, k němuž patří i probíhající sezóny.

A právě na druhou takovou sezónu aktuálně tvůrci lákají, kdy ta se jmenuje Satellite Scramble, takže můžete tak trochu odvodit, že se podíváte do vesmíru.

Těšit se tak lze celkově na devět zcela nových disciplín/kol (prohlédnout si je můžete v galerii níže), ale také na upravené varianty těch, které se už ve hře nachází.

Také ale dorazí dodatečné výzvy a nové kostýmky, které půjde získat i třeba z nového Season Passu (nabídne opět bezplatnou i placenou variantu), kde naleznete třeba Xenomorfa, Hatsune Miku či Spocka.

Fall Guys lákají na další sezónu

Součástí ale samozřejmě jsou i opravy různých bugů a vylepšení, která by měla vylepšit celkový zážitek.

Vydání sezóny je plánováno už na 15. září.

Fall Guys: Ultimate Knockout můžete zdarma hrát na PC, PlayStationu 4, PlayStationu 5, Xboxu One, Xboxu Series X/S a Nintendu Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama