Fall Guys slaví 2 miliony prodaných kopií na Steamu
Fall Guys: Ultimate Knockout Novinka Fall Guys slaví 2 miliony prodaných kopií na Steamu

Fall Guys slaví 2 miliony prodaných kopií na Steamu

Jan Urbančík

Jan Urbančík

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC

Vývojáři už připravují nový obsah.

Reklama

Hra Fall Guys: Ultimate Knockout se představila poněkud nenápadně na loňské E3, a přestože už beta testy těsně před vydáním byly velmi úspěšné, asi nikdo nečekal, že se z této hry stane takový fenomén. Vydavatel Devolver Digital se dnes podělil o čísla, která tento titul za necelý týden nasbíral, a jsou opravdu ohromující.

Od vydání se už na Steamu prodalo přes 2 miliony kopií, což je číslo, které by závidělo kdejaké větší vývojářské studio. Na Twitchi se pak odsledovalo více než 23 milionů hodin. Nutno dodat, že se Fall Guys na této platformě stále drží na nejvyšších příčkách a momentálně je sledovanější pouze League of Legends. Dále jsme se dozvěděli statistiky přímo ze hry – hráči dohromady získali už 1,5 milionů korunek, což tedy představuje určitou část počtu vítězství (Minihra s korunou není jediná, která může posloužit jako finále), a na druhou stranu bylo zaznamenáno 60 milionů pádů.

Společně se statistikami vydali vývojáři také zprávu na Steamu, kde děkují všem hráčům a přibližují nám, na co se můžeme v nejbližší době těšit. Vzhledem k problémům se servery v prvních dnech stále pracují na nějaké odměně pro všechny hráče, zatím pro nás ale nemají bližší informace. Skinů je však mnohem víc, nabídka v obchodě se mění každý den a vývojáři připomínají, že se už ve hře objevil speciální Half-Life Alyx skin a nyní je k dispozici Jacket skin, který vznikl ve spolupráci se studiem stojícím za hrou Hotline: Miami. Nakonec pak dodávají, že se už pracuje na nových levelech, kostýmech a funkcích, které do hry přibudou v rámci updatu. Zatím nevíme, kdy se tak stane, bude to ale nejpozději za 2 měsíce, kdy končí první sezóna.

[embed]https://twitter.com/devolverdigital/status/1292807456452685826[/embed]

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama