Fallout 4 budete muset doinstalovat ze Steamu
Fallout 4 Novinka Fallout 4 budete muset doinstalovat ze Steamu

Fallout 4 budete muset doinstalovat ze Steamu

Michal Burian

Michal Burian

137

<strong>Aktualizace</strong>: Zjistili jsme, kolik dat budete muset stáhnout

Reklama

V neděli odpoledne jsme vás informovali, že PC verze Falloutu 4 se nevejde na DVD. Nejen z toho důvodu (další má být ochrana před piráty) se Bethesda rozhodla, že zbývající data si hráči stáhnou při instalaci ze Steamu. Pete Hines už ale neřekl, kolik dat to bude. Zing.cz pro vás tuhle důležitou informaci zjistil.

Ze Steamu budete muset stáhnout přibližně 30 GB dat. Obchody o této skutečnosti budou informovat na produktové stránce a rovněž by to mělo být uvedeno na krabičce hry formou samolepky.

Vadí vám, že si budete muset větší část hry dostahovat z internetu?

Původní zpráva

Případ PC verze Metal Gear Solid V: The Phantom Pain se sice opakovat nebude (pouze instalátor ke stažení ze Steamu). V krabičce naleznete DVD s hrou Fallout 4, ale nebudou na nosiči všechna potřebná data. Ta se jednoduše na disk nevejdou. Zbývající část si budete muset při instalaci stáhnout ze Steamu, kde budete muset hru aktivovat. Skutečnost potvrdil Pete Hines z Bethesdy na Twitteru. Jako důvody uvedl kapacitu DVD a potom také pirátství.

Na konzolích nic takového nebude, tam dostanete celou hru na Blu-ray disku. Nebudete tak muset nic stahovat z internetu (až na patch) a hru nebude potřeba nikde aktivovat.

Důvod, proč Bethesda nevydá PC verzi Fallout 4 na Blu-ray je jasný: Blu-ray mechanika není u PC hráčů tolik rozšířena.

Fallout 4 vyjde 10. listopadu letošního roku pro PC, PS4 a Xbox One. Zatím se můžete podívat na parádní filmeček, prostudovat HW nároky a předobjednat si hru na Xzone.cz, kde dostanete plakát se všemi herními perky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama