Fallout 4 nebude mít maximální úroveň a bude hratelný po skončení příběhu
Fallout 4 Novinka Fallout 4 nebude mít maximální úroveň a bude hratelný po skončení příběhu

Fallout 4 nebude mít maximální úroveň a bude hratelný po skončení příběhu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

11

Tentokrát už si tedy nebudeme muset kupovat DLC, abychom se mohli toulat pustinou i po dokončení hlavní příběhové linie a nabírat další úrovně.

Reklama

Možná si vzpomínáte, že Fallout 3 nebylo původně možné hrát po dokončení příběhové linie. Jakmile jste si vyslechli shrnutí událostí a klasické „War, war never changes“, měli jste smůlu a mohli jste tak akorát načíst nějaký starší save a pokračovat v něm.

Později jste si mohli koupit DLC Broken Steel, které umožnilo pokračovat po dokončení hry a dokonce zvýšilo maximální úroveň, které jste mohli dosáhnout. Všechny tituly ze série Fallout mají koneckonců jasně stanovenou maximální úroveň a zatím poslední New Vegas na tom nebyl jinak. I v jeho případě byl maximální level daný a šlo ho navýšit jen za pomoci všech DLC, nemluvě o tom, že také nebylo možné hrát po dokončení příběhu, hra vás prostě vrátila k uložené pozici před finálním aktem.

Obojí se ale ve Falloutu 4 změní. Bethesda na sociálních sítích potvrdila, že Fallout 4 nebude mít jasně daný maximální level a zároveň budete moci dál hrát i po dokončení hlavní příběhové linie. Jakmile tedy skončíte s příběhem, můžete dál zkoumat herní svět a bez jakéhokoliv omezení a bez nutnosti koupě nějakého DLC levelovat. Což je určitě příznivá změna.

Ještě jedna věc nyní nemá hranice. Natěšenost spousty hráčů na samotný Fallout 4. Čekání už se ale naštěstí krátí a 10. listopad se nezadržitelně blíží.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama