Fallout 4 oficiálně oznámen
Fallout 4 Novinka Fallout 4 oficiálně oznámen

Fallout 4 oficiálně oznámen

Martin Cvrček

Martin Cvrček

96

Někdo v Bethesdě zřejmě neuhlídal své nenechavé pazoury a předčasně spustil web, který potvrzuje existenci a vývoj čtvrtého dílu série Fallout. <strong>Trailer je k dispozici.</strong>

Reklama

Aktualizace: Trailer je podle očekávání venku a rozhodně nabízí zajímavou podívanou na novou podobu postapokalyptického světa. Uvidíte i několik památek charakteristických pro americký Boston, například památník Bunker Hill.

Trailer také potvrzuje vydání na PC, PlayStation 4 a Xbox One a to, že na hře pracuje studio Bethesda Game Studios (Fallout 3, Oblivion, Skyrim), nikoliv Obsidian Entertainment (Fallout: New Vegas). Vím, že to leckoho naštve nebo zklame, ale zřejmě je to tak.

Oficiální web je už také funkční. Pokud jde o datum vydání, zatím nevíme nic přesného, obchody nicméně uvádějí první čtvrtletí roku 2016.

„Uvědomujeme si, co tato hra pro všechny znamená,“ řekl ředitel hry Todd Howard. „Dostatek času a použité technologie nám umožnily dát si laťku výše než kdy předtím. Ještě nikdy jsme nebyli z žádné hry tak nadšení a nemůžeme se dočkat, až vám ji budeme moci ukázat.“

Původní zpráva (15:23): Tak jsme se konečně dočkali. Tedy, svým způsobem. Odpočet na teaser stránce Falloutu pořád běží a k nule by měl stále dojít v 16:00 našeho času, ale bez ohledu na to už nyní víme, že se pod časomírou skrývá oficiální oznámení Falloutu 4. Za toto zjištění můžeme poděkovat třeba PC Gameru.

Někdo, pravděpodobně někdo přímo z Bethesdy, totiž předčasně spustil webovou stránku Fallout4.com. Brzy po spuštění byla stránka deaktivována, ale i za tu krátkou dobu někteří stihli odchytit obrázek (zřejmě jde o in-game screenshot), který už opravdu nemůže nechat nikoho na pochybách a který ukazuje psa a zbroj Bratrstva oceli uvnitř jakési autodílny. Vedle ní můžete jasně vidět automat s oblíbenou a ikonickou Nuka Colou.

Už nyní se dá každopádně téměř s jistotou říct, že se Fallout 4 podívá jen na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Zaprvé je to logické, protože braní ohledů na staré a dnes už nedostačující konzole u zaručeně monstrózního projektu, který pravděpodobně bude pohánět nový nebo alespoň vylepšený engine, je v dnešní době kontraproduktivní.

Zadruhé se z webu podařilo vypreparovat nabídku předobjednávky, která myslím mluví za vše. Také na ní vidíme potvrzení toho, že Fallout 4 uvidíme na E3 konferenci Bethesdy. Takže si v kalendáři sežehlým atomovým výbuchem zakroužkujte datum 14. června.

Server VG247 také upozornil na dvojici obrázků, která jasně poukazuje na zasazení do Bostonu. Na jednom obrázku totiž vidíme náměstí Scolllay Square, které se nachází v Bostonu. Zdá se, že se dřívější spekulace nemýlily a rodné město Charlese Emmersona Winchestera III. z legendárního seriálu MASH bude hrát ve Falloutu 4 klíčovou roli. Nebo alespoň to, co po něm zbylo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama