Fallout 4 se blíží, Bethesda škádlí se záhadným odpočtem
Fallout 4 Novinka Fallout 4 se blíží, Bethesda škádlí se záhadným odpočtem

Fallout 4 se blíží, Bethesda škádlí se záhadným odpočtem

Martin Cvrček

Martin Cvrček

29

Dlouhé čekání na oficiální informace o budoucnosti série Fallout jsou nejspíš konečně u konce.

Reklama

Skutečnost, že Bethesda pracuje na novém Falloutu, byla dlouhou dobu tak nějak jistá. V průběhu let se objevila řada náznaků, sami vývojáři z Bethesdy prohlásili, že značku Fallout nekupovali kvůli jediné hře, ale navzdory tomu všemu se zdálo, že je Fallout 4 stále v nedohlednu. Dlouhé čekání je ale nejspíš u konce.

Na oficiálním webu Falloutu se objevil odpočet, který končí už zítra v 16:00 našeho času. Podoba stránky a samotného odpočtu a zpráva na Twitteru nedává příliš prostoru pro jakékoliv pochybnosti. Fallout se po letech ticha zřejmě opravdu vrací na herní scénu.

Zbývá samozřejmě otázka, co zítra uvidíme. Je možné, že Bethesda pouze lehce přiloží do hype vlaku trochou uhlí v podobě krátké zprávy, teaseru či obrázku a plnohodnotné odhalení si nechá až na E3, která začíná už za dva týdny a na které bude mít Bethesda vlastní konferenci. Už dlouho se spekuluje o tom, že Fallout 4 bude korunním klenotem této konference, a jak se zdá, ze spekulací se stane skutečnost. Proč by jinak o odpočtu informoval i oficiální Twitter účet E3?

Tak, a teď už zbývá jen Half-Life 3 a herní svět bude zbaven všech dlouholetých tajemství.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama