Fallout 4 se dočká vlastního piva
Fallout 4 Novinka Fallout 4 se dočká vlastního piva

Fallout 4 se dočká vlastního piva

Martin Cvrček

Martin Cvrček

25

Hra navíc dosáhla Gold statusu, takže je definitivně hotová.

Reklama

Tvůrci Kingdom Come: Deliverance z Warhorse Studios očividně nejsou jediní, kteří přišli s nápadem podpořit svou hru prodejem piva. Něco podobného totiž nyní zkouší i Bethesda s Falloutem 4.

Na britském Amazonu je k dispozici sada dvanácti lahví piva Fallout, které vzniklo ve spolupráci Bethesdy a pivovaru Carlsberg. K dispozici bude 5. listopadu, tedy pět dní před vydáním hry, a vyjde vás na 30 liber.

Na Amazonu se přitom dočteme, že jde o pivo plzeňského typu (Pilsner), které bylo uvařené za použití unikátní směsi sladového ječmene v kombinaci s vybraným chmelem. To sice zní poměrně vznešeně, nicméně pivo od Carlsbergu podle všeho nemá příliš dobrou pověst. Kvalitu srovnatelnou s tím, co vaří naše pivovary, bych tedy rozhodně neočekával.

Pokud byste ho přeci jen chtěli zkusit, mějte na paměti, že britský Amazon sadu Fallout piv neposílá do České republiky. Takže se budete muset poohlédnout po jiných způsobech, jak k nám sadu dostat.

Kromě zajímavosti v podobě Fallout piva tu máme i informaci, že je Fallout 4 s definitivní platností hotov a všechny verze hry dosáhly Gold statusu, takže mohou putovat do lisoven a poté do světa. Při příležitosti oznámení této skutečnosti se Bethesda pochlubila i povedenou fotografií.

A je tu ještě jedna věc, jak by řekl poručík Columbo. Bethesda znovu navázala spolupráci s Valve a za předobjednávku Falloutu 4 přímo přes Steam získáte announcer pack do Doty 2 s hlasem robota Mister Handy.

Announcer pack zahrnuje základního hlasatele i hlasatele Mega-killů a v Dotě 2 se objeví v polovině listopadu. V tu dobu se ale určitě objeví i na komunitním trhu Steamu, co znamená, že ho bude jistě možné sehnat i samostatně bez nutnosti předobjednávat hru. Dá se ale očekávat, že cena nasazená hráči nebude zprvu nijak nízká.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama