Fallout 4 v launch traileru
Fallout 4 Novinka Fallout 4 v launch traileru

Fallout 4 v launch traileru

Martin Cvrček

Martin Cvrček

84

Ve finálním traileru uvidíte mimo jiné nové lokace a postavy a poslechnete si hlas ženské verze hlavní postavy. <strong>+ nové screenshoty</strong>

Reklama

Fallout 4, na který mnozí hráči čekají jako na smilování boží, vychází už za necelý týden. A tak nastal nejvyšší čas na vydání launch traileru. Ten má necelé tři minuty a můžete se v něm pokochat například novými postavami, nepřáteli, lokacemi a v neposlední řadě slouží jako první pořádná ukázka hlasu ženské verze hlavní postavy.

Pokud by vám launch trailer nestačil, můžete vzít zavděk ještě sérií screenshotů. Ta byla vydána spolu s článkem, který přibližuje technické změny, k nimž došlo v Creative enginu od dob Skyrimu.

Čekání na vydání hry by také mohla trochu zkrátit nově vydaná Fallout Pip-Boy aplikace pro mobilní zařízení se systémem Android a iOS. Aplikaci zatím nelze naplno využít, protože je k tomu potřeba spárování se hrou. Už nyní si ale můžete vyzkoušet demo režim, který ukazuje vše, co aplikace dokáže.

Ve stručnosti jde o obdobu Pip-Boye ve hře a aplikace vám umožní prohlížet všechno spojené s vaší postavou, mapu, k dispozici bude i rádio a několik mini-her. Vše bude přístupné i ve chvíli, kdy nebudete Fallout 4 hrát. Právě tahle aplikace je navíc určená pro Pip-Boy ze sběratelské edice hry, ale k jejímu využívání naštěstí tu plastovou šílenost nepotřebujete.

Nové screenshoty

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama