Fallout 4 vyjde už v listopadu. Hra se předvedla na E3
Fallout 4 Novinka Fallout 4 vyjde už v listopadu. Hra se předvedla na E3

Fallout 4 vyjde už v listopadu. Hra se předvedla na E3

Michal Burian

Michal Burian

97

Todd Howard na jevišti E3 2015 ukázal post-apokalyptický Fallout 4. Podívejte se na něj. <strong>Aktualizováno o další obrázky</strong>.

Reklama

Bethesda zabrnkala na nervy hráčům při své historicky prví tiskové konferenci na E3. Generální ředitel se už začal loučit s diváky, publikum začalo pískat a vykřikovat Fallout 4. Toho jsme se také nakonec dočkali ve velmi pěkné gameplay ukázce.

Todd Howard popsal herní svět jako nejambicióznější. Fanoušky série potěší nostalgické uživatelské rozhraní a jisti si můžete být tím, že hodně budeme využívat psího kamaráda, kterému budete udílet rozkazy.

Příznivci Falloutu to poznají, ostatním řekneme, že se čtvrtý díl skutečně odehrává v Bostonu, kde vše začne před samotnou nukleární válkou. Ocitnete se u sebe v bytě u zrcadla, kde si upravíte postavu dle libosti (hrát můžete i za ženu). Podle vámi zvolených možností se vám vygeneruje dítě - na základě vašeho páru. A jak jste si jistě dobře všimli, vaše postava bude plně nadabovaná, což je poprvé v sérii Fallout.

K dispozici bude crafting zbraní a úprava Power Armouru. Ve hře jinak bude více než 50 základních zbraní a přes 700 modifikací.

A teď se podržte, Fallout 4 stihne vyjít v letošním roce, konkrétně 10. listopadu 2015 pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Vývoj Falloutu 4 začal v roce 2009, poté co byl dokončen Fallout 3. Vše je postaveno na nové verzi Creation enginu.

Gameplay ukázka

Crafting

Ano, je to tak. Ve hře si můžete postavit vlastní dům.

Úprava zbraní

Pip-Boy gameplay

Do konce roku navíc vyjde aplikace pro iOS a Android, kde si budete moci tyhle minihry zahrát.

Pokud patříte mezi skutečné fanoušky, tak na trhu bude dokonce i reálný Pip-Boy.

Gameplay trailer

Nové obrázky a artworky

Nezapomeňte: Oznámena byla i mobilní free-to-play hra Fallout Shelter

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama