Fallout 4 za první den mohl vydělat přes 15 miliard korun
Fallout 4 Novinka Fallout 4 za první den mohl vydělat přes 15 miliard korun

Fallout 4 za první den mohl vydělat přes 15 miliard korun

Michal Burian

Michal Burian

40

Na den vydání měly obchody 12 milionů kusů očekávaného post-apokalyptického RPG titulu.

Reklama

Když máte hru, která se skvěle prodává, musíte se s tím pochlubit. To vědí všichni a využila toho i Bethesda. Ta prozradila, že obchody na den vydání měly 12 milionů kusů post-apokalyptického RPG titulu Fallout 4. Není známo, kolik se nakonec prodalo hráčům, ale kdyby se prodalo všechno, tak Bethesda vydělala přes 750 milionů dolarů (přes 15 miliard korun).

Podle dostupných zpráv to vypadá, že se 12 milionů kusů téměř vyprodalo, Bethesda totiž dostala od obchodů informace, že je o Fallout 4 obrovský zájem. Není tak divu, že se o hře mluví jako o jedné z nejprodávanějších v letošním roce. Špatně na tom není ani sběratelská edice s plastovou replikou Pip-Boye, která byla nejrychleji prodávanou sběratelskou edicí v historii.

Kusy docházejí také v České republice, vyprodaná je hlavně PC verze, druhá várka se očekává 20. listopadu. Lze očekávat, že kdyby byla hra lokalizovaná do češtiny, prodeje by mohly být srovnatelné se Zaklínačem 3.

Co se jednotlivých platforem týče, zatím víme akorát to, že v první den bylo na Steamu aktivováno 1,2 milionů kusů Falloutu 4 (podle Steam Spy). Dnes je to nějakých 1,7 milionů.

Přečtěte si naší recenzi na Fallout 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama