Fallout 5 by mohl vyjít dříve, než se předpokládalo
Fallout Novinka Fallout 5 by mohl vyjít dříve, než se předpokládalo

Fallout 5 by mohl vyjít dříve, než se předpokládalo

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Úspěch seriálu zvýšil zájem o nový díl.

Reklama

Nový díl série Fallout by mohl vyjít dříve, než se původně předpokládalo. V rozhovoru pro magazín IGN to naznačil šéf herní divize Microsoftu Phil Spencer. Ten měl o tomto tématu hovořit s Toddem Howardem z Bethesdy. Oba si jsou dle svých slov vědomi výrazného úspěchu před nedávnem vydaného seriálu od Amazonu, který obnovil zájem o jednotlivé hry z této známé postapokalyptické série.

Je však nutné poznamenat, že Bethesda se aktuálně soustředí především na vývoj nového The Elder Scrolls. Část týmu navíc stále pracuje na dodatečném obsahu pro Starfield. Pokud by tedy Microsoft chtěl v dohledné době naplno rozběhnout vývoj nového Falloutu, tak by musel vytvořit úplně nový tým nebo oslovit jiné studio. Vyloučit však nelze ani nějaký spin-off nebo menší projekt, který by zkrátil čekání na plnohodnotný pátý díl. Potenciál celé značky je každopádně natolik velký, že by byla škoda ji nechat dlouhé roky ležet ladem.

Fallout 5 by mohl vyjít dříve, než se předpokládalo
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama