Fallout 76 časem umožní hráčům provozovat prodejní stánky
Fallout 76 Novinka Fallout 76 časem umožní hráčům provozovat prodejní stánky

Fallout 76 časem umožní hráčům provozovat prodejní stánky

Martin Cvrček

Martin Cvrček

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

V přípravě je navíc další velký patch.

Reklama

Tvůrci neslavně přijatého Falloutu 76 ze studia Bethesda Game Studios v nejnovějším hlášení z vývoje znovu shrnuli, jaké významné novinky hru čekají v dalších měsících. O některých plánech již víme, ať už jde o další questy, týdenní in-game akce, otevírání dodatečných Vaultů nebo nový PvP mód. V přípravě je také další velký patch, jenž by měl opravit celou řadu věcí a problémů nahlášených fanoušky, takže doufejme, že uživatelé konzolí nebudou zase muset stahovat desítky GB dat.

Jedna chystaná součást hry však byla oznámena až nyní, a to Player Vending. Jinými slovy, postupem času si hráči budou moci ve světě Falloutu 76 sami otevřít prodejní stánky a prodávat zboží dalším přeživším na serveru.

Zatím bohužel není jasné, kdy se tohoto druhu obchodování dočkáme (určitě to ale bude letos) a jak bude fungovat. S ohledem na dosavadní vývoj Falloutu 76 bude jistě moudré nečekat zázraky, ale snad tahle novinka nezůstane jen u možnosti postavit někde prodejní stánek, který se bude chovat stejně jako ty, které najdete ve hře nyní.

Hru koupíte na Xzone.cz nebo GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama