Fallout 76 obohatí systém batohů nebo zkrášlování C.A.M.P.u
Fallout 76 Novinka Fallout 76 obohatí systém batohů nebo zkrášlování C.A.M.P.u

Fallout 76 obohatí systém batohů nebo zkrášlování C.A.M.P.u

Martin Cvrček

Martin Cvrček

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Batoh lze získat v rámci chystané úkolové linie a mimo jiné zajistí větší kapacitu inventáře.

Reklama

Bethesdě se daří pravidelně podporovat Fallout 76 novým obsahem, i když ne vždy je ten nový obsah přijímán úplně kladně. V předešlých týdnech tak došlo na režim Survival, rozporuplnou úkolovou linii Lying Lowe a navazující event, případně na první, ale dost krátký dungeon The Burrows a naposled fotoaparát. Díky němu si procvičíte nejen fotografování čehokoliv před vašimi zraky či výrobu potřebného filmu a volitelných modifikací, ale i přeskakování mezi servery. To aby se vám na určitém místě milostivě objevila mrtvola turisty, u níž najdete rozbitý fotoaparát, díky němuž lze vyrobit nový přístroj a začít související quest.

Tohle všechno dorazilo v rámci šňůry bezplatného dodatečného obsahu nazvané Wild Appalachia, která však ještě nekončí. 7. května tak dorazí nová aktualizace, která Fallout 76 obohatí hlavně o další úkolovou linii, zaměřenou na skautskou tématiku. Svou skautskou kariéru můžete odstartovat přečtením plakátu na vlakových stanicích či ve vašem C.A.M.P.u, pokud stihnete odemknout vlastní plakát přes Atomic Shop, na což budete mít čas do 9. června.

V rámci nových úkolů vás čeká nejedno klubové poslání s cílem prokázat, že vám nejsou cizí důležité hodnoty. Navíc můžete získávat speciální odznaky, které lze vyměňovat za tematickou výbavu. Jednou z odměn je pak první batoh, jenž představuje další výraznou novinku. Každý batoh, který ve Falloutu 76 získáte, zvyšuje kapacitu vašeho inventáře, přičemž může být upravován za pomoci skinů a různých a mezi jednotlivými typy zavazadla sdílených modifikací.

Modifikace přináší třeba ještě větší kapacitu inventáře, dodatečnou ochranu před zraněním či delší trvanlivost potravin, které máte zrovna v inventáři. Některé úpravy však mohou mít i negativa, zpravidla ve formě snížení bonusové hodnoty zvětšení úložné kapacity. Batoh bude každopádně vidět přes zbroj i obleky s výjimkou Power Armoru, ale ani v něm o výhody plynoucí z aktuálně používaného batohu nepřijdete.

Patch, který vyjde 7. května, nabídne i další novinky, třeba vizuální zkrášlování vašeho C.A.M.P.u nebo dlouho vyhlíženou možnost hráčů postavit svůj automat, jehož prostřednictvím lze za vlastních podmínek prodávat různé předměty. V následujících týdnech pak dojde například na přidání obchodníka s legendárními předměty, který by se měl ve Falloutu 76 objevit 23. května.

Fallout 76 obohatí systém batohů nebo zkrášlování C.A.M.P.u
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama