Fallout 76 se rozrůstá o další update
Fallout 76 Novinka Fallout 76 se rozrůstá o další update

Fallout 76 se rozrůstá o další update

Jan Tomanek

Jan Tomanek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Přináší survival a úpravy v PvP.

Reklama

O tom, co Bethesda u Falloutu 76 pokazila už asi nemá smysl hovořit. Pojďme se tedy pobavit o tom, co dělá pro to, aby se z toho dostala. Do Falloutu 76 totiž míří update s číslovkou 5. Jednou z největších novinek je představení survival módu. Jedná se o oddělenou část od klasické a měl by mít méně PvP omezení. Podle Bethsedy by se mělo jednat o režim, který hráčům nabídne větší výzvy a obecně by bloudění po mapě vám mělo dát víc zabrat. Na režimu se stále pracuje a do hry bude přidáván postupně v rámci fází.

Vše, co již znáte zůstane stejné, úkoly, eventy i příběh. Před hráče však bude stavěno daleko více výzev a překážek. Mezi módy budete moci libovolně přepínat, a to bez nutnosti vytváření nové postavy. Mějte však na paměti, že veškeré změny, které s postavou provedete, se převedou do obou režimů.

Jak již bylo řečeno survival režim spolu přinese i úpravy PvP. Všechny postavy kromě vašich přátel a lidí v týmu budou automaticky označeny jako hrozba. A jako dodatek zde nebude možno vyzvat hráče k duelu.

Vydání aktualizace je naplánováno na konec ledna a přinese spolu řadu oprav a změn založených na zpětné vazbě.

Pokud jste nad novým Falloutem stále nezlomili hůl, můžete si ho objednat na PlayStation 4, PC a Xbox One z webu Xzone.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama