Fallout 76 v 50% slevě za méně jak dva týdny po vydání
Fallout 76 Novinka Fallout 76 v 50% slevě za méně jak dva týdny po vydání

Fallout 76 v 50% slevě za méně jak dva týdny po vydání

Jiří Šmerda

Jiří Šmerda

24
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Nový Fallout 76 v Black Friday slevách pouhých 10 dnů po vydání.

Reklama

Název tohoto článku se může zdát jako reklama, nikoho však těmito řádky v žádném případě nechci nabádat ke koupi. Raději bych se pobavil o této přímo alarmující zprávě trošičku teoreticky. Fallout 76 oficiálně vyšel 14. listopadu, tudíž přesně 10 dní před tím, než píšu tuto novinku. Jen tak málo stačilo, aby cena jeho originální verze klesla až na 50% původní hodnoty. Většina tuzemských herních obchodů totiž nastavila Black Friday cenu na tuto novinku od studia Bethesda. Podobné zprávy jsou ale z celého světa a s přibližně stejnou slevou se dá sehnat jak v Americe, tak všude jinde po Evropě. Značné slevy se dočkal i na PS Store nebo Xbox Store.

Fallout 76 se již od svého představení na E3 potýká s nevolí fanoušků. Všechna ta skepse se prohlubovala skrze veškeré novinky spojené s hrou, následně přes nepřesvědčivou betu až do vydání plné verze, kdy se většina hráčů shodla, že nejsou 100% spokojeni s tím, co dostali. Jaké nedostatky ale i silné stránky hra má se můžete dočíst také v naší recenzi. Nespokojenost teď ale určitě vzroste, jelikož ten, kdo hru nepodpořil předobjednávkou, o pouhých 10 dnů později ušetří polovinu z její ceny, přičemž věrní fanoušci můžou jen smutně koukat do prázdné peněženky.

Pojďme se ale podívat, co mohlo vést Bethesdu k takovému kroku. Samozřejmě je tu malá šance, že nám kluci z americké společnosti chtěli jen udělat radost a dovolit nám zkoumat krásy Západní Virginie za hubičku. Mnohem pravděpodobnější vysvětlení se mi ale zdá, že má hra problémy a už po tak krátké době se k ní hráči obrací zády a nových přichází jen málo. Proto by tohle mohl být logický krok k nabrání nových hráčů, aby brzy po světě nechyběli nejen NPC postavy ale i samotní hráči. Paradoxně to ale může mít úplně obrácený účinek a Bethesda si tím jen přisypává další sůl do otevřené rány. Uvidíme jak to s Fallout 76 půjde dál, jen se obávám, aby potencionální obří neúspěch nezničil celou oblíbenou značku.

Fallout 76 můžete koupit v obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama