Fallout 76 zavádí prémiové předplatné
Fallout 76 Novinka Fallout 76 zavádí prémiové předplatné

Fallout 76 zavádí prémiové předplatné

Ondřej Partl

Ondřej Partl

13
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

To hráčům získá mimo jiné i soukromé světy a neomezené úložiště pro materiály.

Reklama

Není tomu dlouho, co u nás na webu vyšel článek, který shrnoval hru Fallout 76 po jednom roce její existence, kdy se titul dočkal poměrně nemála úprav a především si i přes své nekvality byl schopný udržet nějakou základní fanouškovskou základnu. Jenomže Bethesda si pravděpobně ani těchto fanoušků neváží, jelikož včera oznámila prémiové předplatné, které do hry přináší poměrně dlouho očekávané funkce.

Fallout 1st, jak se toto předplatné jmenuje, nabízí za cenu 14,99 euro za měsíc (379Kč), případně 119,99 euro na rok (kolem 3000 Kč) přístup k soukromému světu až pro osm lidí (předplatné musí vlastnit pouze jeden člověk, jenž posléze své přátele pozve do hry), neomezenému úložisti pro materiály na crafting, speciální stan pro rychlé cestování, exkluzivní Ranger Fallout outfit a unikátní ikony a emoty. K tomu každý předplatitel získá měsíčně 1650 atomů. Jedná se o prémiovou měnu, za kterou si můžete kupovat další skiny v herní obchodě.

Samotná hra posléze stále nepřechází na model free-to-play, takže si ji i nadále musíte zakoupit za zhruba 800 českých korun.

Tento krok se tedy zdá velmi kontroverzní, čemuž odpovídají i reakce lidí na internetu, jenž se dají ve své podstatě shrnout videem od populárního YouTubera AngryJoea.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama