Fallout Shelter je k dispozici pro Xbox One a Windows 10
Fallout Shelter Novinka Fallout Shelter je k dispozici pro Xbox One a Windows 10

Fallout Shelter je k dispozici pro Xbox One a Windows 10

Martin Cvrček

Martin Cvrček

16

Populární free-to-play hříčka ze světa Falloutu dorazila na další platformy.

Reklama

Free-to-play titulu Fallout Shelter se stále daří, a tak stále míří na další platformy. Cesta této hry, v níž stavíte protiatomový kryt pro obyvatele postapokalyptického světa Falloutu, začala v červnu 2015, kdy vyšla pro systém iOS. V Srpnu téhož roku se Fallout Shelter objevil na Androidu a v červenci loňského roku hra vyšla na PC prostřednictvím launcheru Bethesda.net.

Včera se přidal do party Xbox One a operační systém Windows 10. Fallout Shelter je přitom součástí programu Xbox Play Anywhere, což znamená, že váš postup ve hře je sdílen napříč oběma platformami. Spolu s verzí pro Xbox One navíc dorazila podpora Xbox One gamepadu.

Fallout Shelter si můžete stáhnout přes Xbox Store nebo Windows Store. Samozřejmě platí, že přítomnost hry na Windows Store nemá žádný vliv na PC verzi, která je už nějakou dobu ke stažení přes Bethesda.net launcher. Uživatelé Windows 10 teď jen mají na výběr, odkud si hru stáhnou. Je však třeba počítat s tím, že jestli budete chtít přesedlat na verzi staženou z Windows Store, uložené pozice z původní PC verze možná nepůjde přesunout.

Bethesda se navíc chlubí, že od původního vydání mobilní verze v červnu 2015 si Fallout Shelter stáhlo již více než 50 milionů hráčů, což je také důvod, proč se o něj tvůrci stále starají. V minulosti došlo třeba k přidání mazlíčků obyvatel vašeho krytu, dále byla hra obohacena o systém questů a craftingu nebo o další typy místností a možnosti vizuální úpravy obyvatel.

Zbývá otázka, kdy a jestli vůbec Fallout Shelter zavítá na PS4. Odpověď bohužel neznáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama