Fallout Shelter se tento týden dočká masivní aktualizace
Fallout Shelter Novinka Fallout Shelter se tento týden dočká masivní aktualizace

Fallout Shelter se tento týden dočká masivní aktualizace

Martin Cvrček

Martin Cvrček

5

Dosud největší update populární mobilní hry přidá například crafting, nové místnosti nebo další zvířecí společníky v čele s papoušky.

Reklama

Fallout Shelter, mobilní hra ze světa Falloutu, se více než půl roku po vydání nadále těší nemalé popularitě, a tak není divu, že ji Bethesda stále podporuje. V tomto týdnu plánuje vydání Updatu 1.4, který má být zatím největší aktualizací, která zároveň přinese řadu novinek.

Největší novinkou je určitě přidání možností craftingu. Nyní můžete bezcenný odpad zpracovat v rámci craftingu, v čemž vám pomohou nové místnosti zaměřené na crafting zbraní a zbrojí. Díky nim bude možné vytvářet vlastní předměty.

Lunchboxy budou odteď obsahovat bonusovou pátou kartu, která vám dá právě odpad. Podle Bethesdy je tahle novinka důležitější, než by se mohlo zdát. Odpad mohou nyní nalézt i obyvatelé, které vyšlete na průzkum pustiny.

Další novou místností bude Barbershop (holičství), díky němuž dostanete možnost upravovat vzhled obyvatel. Obyvatelé se navíc mohou těšit na nové psí a kočičí společníky a novinkou jsou společníci v podobě papoušků, stejně jako nové bonusy pro obyvatele, k nimž nějaké zvíře přiřadíte.

A pokud se nemůžete nabažit Falloutu 4, díky Updatu 1.4 dorazí do hry nové zbraně a kusy oblečení, které jsou jím inspirované. Získat je můžete z Lunchboxů nebo jako výsledek craftingu. Poslední důležitou novinkou je řádné zobrazení denní doby vně vašeho krytu.

Přesné datum vydání Updatu 1.4 v tuto chvíli neznáme, takže se musíme spokojit s informací, že se ho prostě dočkáme v průběhu týdne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama