Fallout Shelter zavítá na Android 13. srpna
Fallout Shelter Novinka Fallout Shelter zavítá na Android 13. srpna

Fallout Shelter zavítá na Android 13. srpna

Martin Cvrček

Martin Cvrček

18

Dlouho očekávaná Android verze mobilního Falloutu už na sebe nenechá příliš dlouho čekat a vyjde v polovině srpna.

Reklama

Jedním z překvapení letošní E3 bylo bezpochyby vydání free-to-play mobilní hry Fallout Shelter od Bethesdy. Na iOS se hra objevila už v průběhu E3 konference Bethesdy, tedy v polovině června, a od té doby se jí komerčně daří a hráči si ji většinou pochvalují.

Tedy alespoň ti hráči, kteří vlastní iPhone nebo iPad. Majitelé Androidu mají zkrátka prozatím smůlu a Bethesda je dlouho odbývala prostým tvrzením, že Fallout Shelter vyjde na Androidu někdy v průběhu srpna. Tedy více než měsíc a půl od vydání iOS verze, což mnoho fanoušků Falloutu přirozeně štve a dodnes atakují Bethesdu s dotazy na vydání Android verze pod každým příspěvkem na sociálních sítích, který se mobilní odnože Falloutu dotýká.

Teď už víme, že to rozmezí bude ve skutečnosti dvouměsíční, protože Android verze vyjde přesně 13. srpna. Zatím známe jen datum vydání, na případný přehled podporovaných zařízení a další technické detaily si budeme muset ještě počkat. Ačkoliv je otázka, jestli se vůbec Bethesda bude se zveřejněním dalších detailů obtěžovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama