Fanoušci Mortal Kombat X mohou vybírat mezi několika edicemi
Novinka Fanoušci Mortal Kombat X mohou vybírat mezi několika edicemi

Fanoušci Mortal Kombat X mohou vybírat mezi několika edicemi

Michal Burian

Michal Burian

7

Odhaleny speciální edice. Vyberete si některou?

Reklama

Série Mortal Kombat má po celém světě spoustu fanoušků, uvědomují si to i společnosti Warner Bros a NetherRealm Studios, které připravily hned několik speciálních edic pro Mortal Kombat X. Vyberete si některou?

Mortal Kombat X: Kollector’s Edition by Coarse

Kollector’s edice je od Coarse a pouze pro PlayStation 4 a Xbox One verze. Kromě samotné hry zahrne exkluzivní figurku Scorpiona s certifikátem pravosti od Coarse. In-game Gold skin pro Scorpiona, inspirovaný figurkou od Coarse, a Kombat Pack obsahující čtyři dodatečné hratelné bojovníky, klasické postavy z Mortal Kombat.

Cena Kollector’s Edition byla stanovena na 150 dolarů.

Mortal Kombat X Kollector’s Edition

Tuhle už nemá na svědomí Coarse. Figurka Scorpiona je tedy jiná. V balení naleznete exkluzivní Steel Pack a Steel Card. Dále Mortal Kombat X: Blood Ties Comic Book Volume 1, in-game Gold skin Scorpiona a Kombat Pack. Tahle edice bude stát 180 dolarů a je také pouze pro PS4 a Xbox One.

Mortal Kombat X Premium Edition (pouze digitálně)

Premium edice se bude prodávat pouze v digitální podobě za cenu 90 dolarů pro všechny čtyři verze. Zahrne ale pouze hru a balíček Kombat.

Mortal Kombat X Limited Edition

Limitovaná edice za 95 dolarů pro PS4 a Xbox One. Obsahuje hru, exkluzivní skin Scorpiona inspirovaný studenou válkou. Na designu spolupracovalo studio NetherRealm s fanouškem z MKKollective.com. A samozřejmě dostanete i Kombat Pack.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama