Fanoušci objevili dosud neviděné koncepty z vývoje Half-Life 2
Half-Life Novinka Fanoušci objevili dosud neviděné koncepty z vývoje Half-Life 2

Fanoušci objevili dosud neviděné koncepty z vývoje Half-Life 2

Martin Cvrček

Martin Cvrček

3

Needitovaná verze knihy Raising the Bar ohladuje několik zajímavých obrázků.

Reklama

Half-Life 3 je stále v nedohlednu, a tak fanouškům série nezbývá než vyzobávat drobky spojené s již vydanými tituly. Z téhle snahy občas vzejdou skutečné zajímavosti a nález konceptů z Half-Life 2 mezi ně určitě patří.

Jistému fanouškovi se díky eBayi dostala do rukou needitovaná verze knihy Half-Life 2: Raising The Bar, která mapuje především vznik Half-Life 2. Finální verze knihy, kterou lze v dnešní době sehnat dost těžko, má téměř 300 stran, ale needitovaná verze má o 100 stran navíc. 100 stran, na nichž lze nalézt dosud neviděné koncepty a návrhy.

Za pozornost stojí především náčrt Combine vojáka, jeho zbraně pro boj zblízka a mobilní Combine miny, nechybí ani další ukázky Combine architektury, bizarních strojů či fotografie tehdejší podoby kanceláří Valve. Kniha nabízí i menší ohlédnutí za vzdálenější minulostí ve formě několika slov o nikdy nedokončeném portu prvního Half-Life pro konzoli Dreamcast a o prakticky zapomenuté hře Gunman Chronicles od studia Rewolf Software. Tu pohání engine Half-Life, GoldSrc.

Fanstránka ValveTime.net prostřednictvím svého Twitteru zveřejnila jeden z konceptů v lepší kvalitě a přihodila i vzácný koncept Half-Life 2: Episode Two. Fotografie stránek knihy použité v této novince přitom pochází z ruské fanstránky Half-Life Inside a majitel needitované verze Raising the Bar slibuje, že časem nafotí i zbytek dosud neviděných materiálů. Fanoušci, které láká ohlédnutí za minulostí Half-Life 2, se tak mají určitě na co těšit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama