Novinka Fanoušci přichází s trailerem pro Assassin's Creed: World War II

Fanoušci přichází s trailerem pro Assassin's Creed: World War II

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

17
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Titul zaměřený na lov nacistů v jejich podání pohání Unreal Engine 5.

Reklama

Série Assassin's Creed se už podívala do řady etap lidské historie, díky čemuž bylo hráčům nabídnuto antické Řecko, Egypt v éře faraonů, Amerika bojující za nezávislost, nebo renesanční Florencie. Hodně výrazná byla návštěva v revoluční Paříži, kam by se chtěla podle všeho komunita znovu vydat, nebo minimálně samotné město by dle kreativních fandů a jejich vizuálně velmi povedeného videa, mohlo být jedním z potenciálních dějišť, kam by mohl zavítat budoucí zástupce této značky. Nejednalo by se však o až tak vzdálenou historii, jako v oficiálních hrách.

Fanoušci přichází s trailerem pro Assassin's Creed: World War II

Tentokrát by se člen řádu pustil do lovu nacistů, jimž by šel po krku jak s relikty minulosti, tak i výstrojí hodnou éře druhé světové války. Myšlenka to ve své podstatě není vůbec špatná. Prozatím se však budeme muset spokojit s na arabský svět orientovaný Assassin's Creed Mirage, který k nám dorazí příští rok.

A co vy? Kam byste chtěli, aby série zamířila v budoucnu?

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama