Fanoušci rozluštili kód, Dead Space Remake se ukáže už příští týden
Dead Space Remake Novinka Fanoušci rozluštili kód, Dead Space Remake se ukáže už příští týden

Fanoušci rozluštili kód, Dead Space Remake se ukáže už příští týden

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S

Zatím se můžete podívat na krátký teaser.

Reklama

V poslední době snad neuplyne den, kdy bychom nepsali o očekávaném remaku Dead Space, ale zpráv jednoduše neustále přibývá. Nejprve to byly informace o nedávné akci, kde si měli novináři hru vyzkoušet přímo v akci, potom následovaly také první oficiální screenshoty. A v oficiální rovině budeme pokračovat i dnes.

Vývojáři z EA Motive totiž už před několika dny zveřejnili první část stylizovaného QR kódu. Fanouškům se v pátek konečně podařilo vypátrat všechny kousky a brzy se zjistilo, že kód vede na jinak neveřejné YouTube video. V němž můžete sledovat záběry z kamer na vesmírné lodi USG Ishimura, kde se Dead Space odehrává. Ve videu se však skrývala také písmena, která se musela přeházet a vzniklo z toho "@thebench". Jak fanoušci brzy zjistili, jde o název účtu na Instagramu.

Na něm byste už nyní našli několik obrázku lákající na budoucí odhalení. Ale především nedávné stories, ve kterých se objevil krátký teaser trailer. Jeho poselství je jasné – plnohodnotná ukázka gameplaye dorazí už 4. října, tedy v úterý. Nebudeme tak muset čekat příliš dlouho.

Dead Space Remake vyjde 27. ledna 2023 na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X|S.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama