Fanoušci se skládají na netradiční kampaň, aby vyšlo Half-Life 3
Novinka Fanoušci se skládají na netradiční kampaň, aby vyšlo Half-Life 3

Fanoušci se skládají na netradiční kampaň, aby vyšlo Half-Life 3

Michal Burian

Michal Burian

52

Chtějí přimět Valve, aby oznámilo Half-Life 3. Pomoci jim má reklama na internetu, dodávka s billboardem nebo dokonce koncert.

Reklama

Někteří lidé se nemohou dočkat Half-Life 3. Valve je mučí neustálým mlčením o možném nástupci legendární série. Několika z nich došla trpělivost a rozhodli se, že Valve přinutí k tomu, aby konečně promluvili o Half-Life 3. Jak toho chtějí dosáhnout? Netradičním způsobem. Chtějí uspořádat reklamní kampaň, která Valve připomene, že je ve světě spousta fanoušků toužících po Half-Life 3.

Aby kampaň mohla vzniknout, chtějí její autoři po fanoušcích přispět částkou 150 tisíc amerických dolarů (3 217 500 korun) na Indiegogo. V plánu jsou čtyři možné scénáře:

Za 3000 dolarů by se zaplatila Google AdWord reklama ve výsledku vyhledávání na stránkách Google (prý by byla zaměřena na všech 300 zaměstnanců Valve).

Za 9 tisíc dolarů by u sídla Valve ve městě Bellevue (stát Washington) stála nebo dokonce jezdila dodávka s billboardem.

45 tisíc dolarů by se mělo utratit za monstrózní a nejabsurdnější akci. Dvojice by vyrobila dvojníky šéfa Valve, které by umístila s tričkem „Chceme HL3“ ke vstupnímu vchodu Valve.

Nakonec je tu ,,nejepičtější“ koncert v Seattlu za 150 tisíc dolarů, kde by vystoupilo několik velkých jmen spojených s hudbou do her, a pozvánku by dostali i zaměstnanci Valve.

Vše zní hodně absurdně. Za nápadem na kampaň stojí Chris Salem a Kyle Mazzei, oba pracují v marketingové firmě McKee Wallwork & Co. a tvrdí, že je jejich společnost podporuje v tomto nápadu. Dvojice nápad označuje za ďábelský plán.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama