Fanouškovský trailer láká na remaster Need for Speed Underground 2
Need for Speed Novinka Fanouškovský trailer láká na remaster Need for Speed Underground 2

Fanouškovský trailer láká na remaster Need for Speed Underground 2

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

13
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Tři ikonická auta, dva miliony zhlédnutí a pořádná dávka nostalgie.

Reklama

Pokud nostalgicky vzpomínáte na staré díly série Need for Speed v čele s Underground 2, tak jste tu na správném místě. Šikovní ruští tvůrci ze skupiny Odonata Cinema na svém Youtube kanále zveřejnili fanouškovský trailer odvážně nazvaný Need For Speed Underground 2 - Remaster 2022.

Ačkoli se jedná o amatérský projekt, se kterým nemá Electronic Arts ani vývojáři série nic společného, tak rozhodně nepůsobí špatně. Ostatně více než 2,5 milionu zhlédnutí a v naprosté většině kladné ohlasy mluví sami za sebe. V ukázce hraje hlavní roli hned trojice pro značku Need for Speed kultovních aut.

Fanouškovský trailer láká na remaster Need for Speed Underground 2

Kromě zeleného Nissanu 350Z z již zmíněného Need for Speed Underground 2 je to oranžový Nissan Skyline, který se objevil v prvním Undergroundu z roku 2003. Dvojici japonských legend doplňuje hráčům neméně známé BMW M3 E46, v němž jste se proháněli v dílu Most Wanted z roku 2005.

Povedený neoficiální trailer bohužel vychází v době, kdy se samotná značka NFS dostala na vedlejší kolej. EA před pár dny v krátké zprávě informovalo, že nový díl vyjde nejdříve v dubnu příštího roku.

Reálně se ale čekání může protáhnout až do roku 2023. Vývojáři ze studia Criterion Games v současnosti primárně pomáhají s dokončením chystaného Battlefieldu 2042, což se negativně podepisuje právě na rychlosti vývoje nového Need for Speed.

Zatím tak příznivci série musí vzít za vděk alespoň tímto pěkným trailerem se závanem nostalgie.

Jak se vám video líbí? Přáli byste si reinkarnaci Undergroundu?

Za tip děkujeme Lukášovi Volšickému, šéfredaktorovi www.templeofspeed.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama