Far Cry 3: Blood Dragon oficiálně odhalen
Far Cry 3 Novinka Far Cry 3: Blood Dragon oficiálně odhalen

Far Cry 3: Blood Dragon oficiálně odhalen

Michal Maliarov

Michal Maliarov

32

Po moři uniklých materiálů a informací se konečně Ubisoft uráčel oficiálně představit značně ujetý Far Cry 3: Blood Dragon.

Reklama

Far Cry 3: Blood Dragon na to jde zcela jinak a s původní hrou nemá nic společného. Jeho ústřední inspirací jsou osmdesátá a devadesátá léta, éra béčkových ačkňáků a futuristických pohledů do budoucnosti, která nakonec vypadá úplně jinak. Éra Tronu, kyborgů, správných hochů a ženštin v nesnázích.

Blood Dragon je tak spíše jakousi parodií, která si bere to nejlepší z minulosti a propůjčuje tak příběhu osobité kouzlo. Přibližně osmihodinová kampaň nás zasadí do botasek seržanta Rexe Colta, kterého nadaboval hollywoodský veterán Michael Biehn (Terminátor, Propast, Vetřelci). Colt je napůl člověk a napůl robot, člen speciálních jednotek, tedy ideální kandidát pro cestu pomsty a spravedlnosti. Našim úkolem bude vystopovat bývalého velitele a brutálního kyborga v jedné osobě, zjistit jeho plány a zastavit jej jednou pro vždy.

Samozřejmostí budou již tradiční vtípky a odkazy na mnohé filmy té doby, takže se máme na co těšit. Prostředí ze hry bohužel nebude tak velké, jako mapa třetího dílu. Její velikost by měla být podobná jednomu ostrovu z Far Cry 3, což je stále dost. Ten bude navíc napěchován hlídkovými věžemi, tábory a především kybernetickými odrůdami dřívějších nepřátel. Ano, svět je tu plný kyborgů a stejně, jako se do atmosféry hodí futuristické zbraně potěší i kybernetický pštros, žralok či tygr. Vývojáři chtěli docílit především maximálního over-the-top pocitu a parodické nátury, což se jim na první pohled daří.

O soundtrack se postarala australská skupina Power Glove a je plný pecek 80tých let. Více se o hře můžete dozvědět z videí v novince. Far Cry 3: Blood Dragon bude digitálně ke stažení už 1. května pro PC, PS3 a Xbox360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama