Far Cry 3 bude stejné na všech platformách
Far Cry Novinka Far Cry 3 bude stejné na všech platformách

Far Cry 3 bude stejné na všech platformách

Michal Maliarov

Michal Maliarov

25

Tedy skoro. Zatímco PC verze jasně povede, rozdíl mezi PS3 a Xbox360 by nemusel být zas tak velký.

Reklama

Série Far Cry se narodila na PC a podle toho se choval i vizuál. Půjde ale třetí díl ve šlápějích originálu? Tak napůl. Zatímco PC verze bude rozhodně ta nejhezčí, neznamená to, že se konzole dočkají ořezané verze.

„PC má rozhodně pod kapotou víc koní, takže můžeme na této platformě tlačit své možnosti mnohem dál,“ řekl vedoucí designer Jamie Keen. „To ale neznamená, že se soustředíme na PC a na konzole se vykašleme. Snažíme se vymáčknout maximum ze všech platforem.“

„Až konečně odhalíme, jak vypadají konzolové verze, myslím, že budou lidé překvapeni. Ano, budou tam rozdíly, ale nebudou tak velké, jak si většina myslí. Nad minimalizací rozdílů rozhodně pracujeme nejvíce.“

Nebylo to tak dávno, co se Ubisoft dušoval, nakolik skvělé konzolové verze budou. Zda to bude nakonec pravda se nejspíše dozvíme až po představení nějakých viditelných důkazů.

O něco méně pozitivní zprávou pak je fakt, že se do třetího dílu dost možná vrátí obnovování nepřátel na jednotlivých stanovištích a zasekávání zbraní. Tým sice pracuje na vylepšení obou systémů, oba ale byly ve druhém dílu značně otravné a my tedy doufáme, že se jejich přítomnost svede na minimum.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama