Far Cry 3 v čerstvých detailech
Far Cry 3 Novinka Far Cry 3 v čerstvých detailech

Far Cry 3 v čerstvých detailech

Michal Maliarov

Michal Maliarov

9

Časopis Edge nabízí celou řadu chutných poznatků z chystané akce Far Cry 3, jež se týkají příběhu, prostředí i hlavního hrdiny.

Reklama

Stejně jako v případě předchozích dílů má nabídnout i třetí pokračování otevřené prostředí ostrova, které dovolí hráčům experimentovat a pohybovat se od mise k misi volným stylem, místo toho, aby je vývojáři vedli za ručičku. To se hodně odrazí ve struktuře misí, jež budou mnohem variabilnější, a hráč pro změnu bude moci plnit úkoly přesně podle svého gusta. Ať už máte rádi akci, plížení či obojí, hra se vám přizpůsobí.

Oproti politickému žvástu z druhého dílu to tentokrát bude dost osobní a Ubisoft se snaží hráče spojit s hlavním hrdinou tak, jak jen to půjde. Jedna z popisovaných misí je halucinační útěk ústřední postavy, Jasona Brodyho, skrze systém podzemních jeskyní. Jason je zraněn a beznadějně hledá doktora. Po jeho nalezení je pak hráč požádán, aby v nedaleké jeskyni našel speciální houby, jež by mu měly pomoci. Mise probíhá bez jediného výstřelu a spíše spoléhá na atmosféru, halucinace a sepjetí s hlavní postavou, jejíž zatemnělou mysl budeme muset ukočírovat.

Šílenství je vůbec velmi důležitým aspektem celého příběhu a i hlavní padouch, Vaas, to v traileru z výstavy E3 potvrdil více než důstojně. Vaas je vývojáři popisován jako psychopat, který si na ostrově vybudoval respekt prostřednictvím strachu. Je nejasné, zda opravdu drží rodinu Jasona jako rukojmí, ale hráči to prý budou muset zjistit na vlastní pěst.

Nezapomeňte, že nás také ve čtvrtek čeká zbrusu nový trailer ze hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama