Far Cry 3 vyjde, ale ne v letošním roce
Far Cry 3 Novinka Far Cry 3 vyjde, ale ne v letošním roce

Far Cry 3 vyjde, ale ne v letošním roce

Michal Burian

Michal Burian

10

Oficiální britský PlayStation magazín obrací o 180 stupňů. Před měsícem tvrdil, že Far Cry 3 vyjde letos, teď však, že až příští rok.

Reklama

Redakce tamního časopisu minulý měsíc od důvěryhodného nejmenovaného zdroje, který působí ve francouzské společnosti Ubisoft, zjistila, že Far Cry 3 by mělo vyjít ještě letos. V aktuálním čísle však oficiální britský PlayStation magazín obrací o 180 stupňů a přišel s novou zprávou, podle níž se na třetím dílu této střílečky pracuje, Ubisoft s ním však počítá až na rok 2012.

O Far Cry 3 se v poslední době mluví často. Nedávno švédské obchody u svých předobjednávek začaly informovat, že pověsti naznačují, že se opět podíváme do Afriky s ještě větším světem a aktualizovaným enginem Dunia.

Pro úplnost dodejme, že prestižní magazín Game Informer si tipnul, že nástupce Far Cry 2 vyjde v srpnu tohoto roku. Nicméně, Ubisoft Far Cry 3 dosud nepotvrdil, zahraniční novináři však počítají s tím, že se tak stane na blížící se akci E3 v Los Angeles, jež vypukne 6. června. Tak uvidíme…

Jak to s Far Cry 3 vidíte vy? Vyjde ještě letos nebo až v příštím roce?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama