Far Cry 4 je nejrychleji prodávaným dílem série
Far Cry 4 Novinka Far Cry 4 je nejrychleji prodávaným dílem série

Far Cry 4 je nejrychleji prodávaným dílem série

Michal Burian

Michal Burian

26

Jde o zdaleka nejúspěšnější Far Cry, pokud se bavíme o prvním týdnu po vydání.

Reklama

Far Cry 4 se stal nejrychleji prodávaným dílem série, minimálně ve Velké Británii. S informací přišel Chart-Track, který nesdělil přesná čísla, na ty si musíme počkat od Ubisoftu. Nicméně, Chart-Track tvrdí, že čtvrtý díl je nejrychleji prodávanou hrou ze série za první týden a zdaleka nejúspěšnějším Far Cry všech dob.

Podle všeho má Far Cry 4 skvěle našlápnuto. Z dosavadních prodejů tvoří PS4 verze 49 procent. 30 procent potom Xbox One,11 procent Xbox 360 a 6 procent PS3. O PC verzi se Chart-Track nezmiňuje, nesmíme zapomínat, že firma nemá pokryté digitální prodeje.

Co se celkově týče minulého týdne, tak v UK se nejlépe prodávalo Grand Theft Auto V, kde 58 procent tvořily PS4 verze a 41 procent Xbox One. Zbývající procento potom Xbox 360. Na druhém místě skončilo Far Cry 4, které následuje Call of Duty: Advanced Warfare, FIFA 15, Dragon Age: Inquisition, Assassin’s Creed: Unity, WWE 2K15, LEGO Batman 3, Minecraft: PlayStation edition a Halo: The Master Chief Collection. AC: Rogue nalezneme na 12. místě a PES 2015 až na 19.

Není divu, že Far Cry 4 nedokázalo překonat GTA V v Británii, minimálně tam je totiž pátý díl gangsterské akce tím nejrychleji prodávaným ze série. O vylepšené PS4 a Xbox One verze GTA 5 je zkrátka velký zájem.

Nejprodávanějšími PC verzemi v UK byl Dragon Age: Inquisition, Far Cry 4, Football Manager 2015, The Sims 4, World of Warcraft: Warlords of Draenor, Farming Simulator 15, Assassin’s Creed: Unity, Civilization: Beyond Earth, Call of Duty: Advanced Warfare a Shadow of Mordor. Na Steamu pak Far Cry 4, This War of Mine a nové CoD.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama