Far Cry 4 se mohl odehrávat úplně jinde
Far Cry 4 Novinka Far Cry 4 se mohl odehrávat úplně jinde

Far Cry 4 se mohl odehrávat úplně jinde

Michal Burian

Michal Burian

33

Ubisoft přemýšlel o Rusku nebo Jižní Americe.

Reklama

Bez nadsázky začala další masáž od Ubisoftu, stále častěji se objevují nové informace o listopadovém Far Cry 4. V pátek jsme vám přinesli nové informace, které v sobotu doplnil trailer a detaily věnované postavě se jménem Pagan Min. Ten bude hlavním záporákem a bude vážně šílený. Nejen svým růžovým oblečkem a blonďatými vlasy...

Dnes vývojáři prozradili, že se Far Cry 4 mohl odehrávat úplně jinde. Místo Himalájí jsme se mohli podívat do Ruska nebo Jižní Ameriky. Nakonec byly vybrány Himaláje a stvořena fiktivní oblast Kyrat.

Hledali jsme v Jižní Americe, podívali jsme se na Rusko. Byli jsme skoro všude. Brzy jsme si ale uvědomili, že Himaláje jsou pro nás skvělé, prozradil senior level designér Vincent Ouellette britskému Eurogameru na EGX 2014.

Ubisoft učinil těžké rozhodnutí, měli tři nápady, které se lišily nejen samotným zasazením, ale také příběhem. Nakonec vše rozsekl manažerský tým v Paříži. Ten má podle Ouellettea dobrou představu o trhu. Klíčovým faktorem byla různorodost designu, to mají Himaláje splňovat. My se o tom budeme moci přesvědčit 18. listopadu, kdy Far Cry 4 vychází s českými titulky na PC, PS4, Xbox One, PS3 a X360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama