Far Cry 4 si u novinářů vede výborně
Far Cry 4 Novinka Far Cry 4 si u novinářů vede výborně

Far Cry 4 si u novinářů vede výborně

Jan Kalný

Jan Kalný

107

Vydání Far Cry 4 je těsně před námi a na internetu se objevují nejrůznější recenze zahraničních magazínů. A hra si vede vážně dobře <strong>+ gameplay záběry</strong>.

Reklama

Když vyšlo Far Cry 3, byl poprask. Každému se hra líbila, každý si jí chválil. Ubisoft si ale v posledních dnech neudělal nejlepší reputaci a tak se všichni báli dalšího projektu, který bude jen zklamáním.

Na rozdíl od AC Unity, které si vedlo různě nebo Rogue, které dopadlo o něco lépe, se zdá, že se Far Cry 4 vážně podařilo.

CVG - 9/10

VideoGamer - 8/10

Joystiq - 4.5/5

Destructoid - 9/10

Eurogamer - 8/10

The Guardian - 5/5

GamesRadar – 4/5

Metro – 9

GodisaGeek – 9

IGN - zatím bez hodnocení (čekají na multiplayer)

Recenze si stěžují na občas zvláštní umělou inteligenci, nebo trochu nedotažený příběh, který je zklamáním. I tak to ale vypadá, že se Far Cry 4 náramně povedlo - což je jedině dobře. Redaktoři si vychvalují vynikající prostředí, které sice nemá na exotický ostrov, ale je tomu blízko, otevřenost hry a rozmanitost.

Čísla mluví za vše. Pokud se vám třetí díl líbil a nebude vám vadit trochu horší příběh, Far Cry 4 je rozhodně tou hrou, na kterou jste čekali. Hra vychází 18. listopadu pro PC, stejně tak pro současnou i minulou generaci konzolí.

Gameplay záběry (spoilery)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama