Far Cry 5 nejprodávanější hrou Ubisoftu na PS4 a Xboxu One
Far Cry 5 Novinka Far Cry 5 nejprodávanější hrou Ubisoftu na PS4 a Xboxu One

Far Cry 5 nejprodávanější hrou Ubisoftu na PS4 a Xboxu One

Michal Burian

Michal Burian

14
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

The Division 2 na konzolích nenaplnilo očekávání, daří se ale PC verzi na Uplay.

Reklama

Ptáte se, proč Ubisoft stále vydává nové díly Far Cry? Proč jen necelý rok po vydání páté dílu vyšel Far Cry New Dawn? Odpověď je jednoduchá. Ubisoftu se daří tuhle střílečku velmi dobře prodávat. Vždyť Far Cry 5 je nejprodávanější hrou Ubisoftu, která kdy vyšla na konzole PlayStation 4 a Xbox One. Žádné jiné hře Ubisoftu se lépe na konzolích nevedlo, dokonce ani The Division 2. Od něho se hodně očekávalo, ale na konzolích nenaplnil očekávání francouzské společnosti, zatímco PC verze se na Uplay prodávala 10x lépe než jednička. Tady je ale nutné dodat, že jednička byla na Uplay a Steamu, zatímco dvojka je dostupná na Uplay a Epic Games Store. Spousta hráčů tedy před obchodem Epicu zvolila raději Uplay.

Ubisoft může být u The Division 2 spokojen s celkovým zájmem hráčů a s prodejem Season Passu. Firma očekává, že zájem hráčů nadále poroste.

Vraťme se ještě k Far Cry. V minulém roce bylo založeno studio Ubisoft Berlin, které bylo pověřeno vývojem této série. Směr Ubisoftu je tedy jasný, dočkáme se dalšího Far Cry, u jednoho dílu jistě nezůstane. Vůbec bych se nedivil, kdybychom si každý rok zahráli jedno nové Far Cry, stejně jako to Ubisoft často dělá u AC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama