Far Cry 5 vypadá jako moderní, vidlácká kovbojka
Far Cry 5 Novinka Far Cry 5 vypadá jako moderní, vidlácká kovbojka

Far Cry 5 vypadá jako moderní, vidlácká kovbojka

Jan Kalný

Jan Kalný

34

Vypadá to jako skvělá hra na odreagování. <strong>Doplněno o informace ohledně několika edic hry + screenshoty.</strong>

Reklama

Konečně jsme se dočkali prvního pohledu na nový díl Far Cry. Ten nás zavede do americké Montany, kde budeme bojovat proti kultu. Bohužel jsme toho neviděli hodně, jen krátký trailer a tříminutovou ukázku, ve které můžeme vidět nějakou tu přestřelku a rychlý sestřih našich parťáků a všeho možného, co můžeme ve hře dělat.

Letadla, výbuchy, tuna střílení a pes po boku... nic z toho nebude ve Far Cry 5 chybět. Hra vyjde na PC, PS4 a Xbox One 27. února 2018.

Nové screenshoty

Speciální edice hry

Zase Ubisoft, zase tuna speciálních, sběratelských a jiných edic. Čekal někdo něco jiného? Ne? Tak jdeme na to...

Kromě standardní hry za standardní cenu nabízí Ubisoft Deluxe edici hry. Ta, za cenu 70 dolarů, obsauje Big Game Hunter Pack (zahrnuje Big Game Hunter luk, ATV a outfit), Ace Pilot Pack (Ace Pilot 1911 pistoli, helikoptéru a outfit), Explosive Pack (4 dynamity, 4 C4, 4 granáty a 4 nášlapné miny), Chaos Pack (4 Fast buffs, 4 Furios buffs, 4 molotovy koktejly a 4 návnady na zvířata) a v neposlední řadě také nabízí útočnou pušku AR-C a .44 Magnum se speciálními skiny.

Gold edice hry za 90 dolarů pak přináší obsah z Deluxe edice a zároveň Season Pass, který má nabízet další obsah, příběhy a výbavu.

Na řadu přichází The Father Edition za 110 dolarů. Ta zahrnuje obsah z Deluxe edice hry (bohužel ne Gold edice hry, tzn. že nenabízí Season Pass), zato má prémiové balení, sošku Josepha Seeda - „Otce" - vysokou 31,3 centimetrů, steelbook, oboustrannou turistickou mapu Hope County a soundtrack hry.

A aby toho nebylo málo, za 170 dolarů si můžete koupit i Hope County, MT Collector's Case, která nabízí obsah z Gold edice hry, včetně speciální limitované trofeje lebky jelena z Hope County z kvalitní pryskyřice.

Měla by být zhruba 45 centimetrů široká a mělo by jich být jenom 6 tisíc kusů. Sběratelská edice také obsahuje exkluzivní steelbook, oboustrannou turistickou mapu a soundtrack hry, stejně jako The Father Edition.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama