Far Cry Primal můžete projít na obtížnost expert
Far Cry Primal Novinka Far Cry Primal můžete projít na obtížnost expert

Far Cry Primal můžete projít na obtížnost expert

Michal Burian

Michal Burian

22

Troufnete si? Novou obtížnost přidal patch.

Reklama

Včera oficiálně vyšla akce Far Cry Primal ve verzích pro konzole PlayStation 4 a Xbox One (naše recenze), PC verze bude následovat 1. března. Zároveň Ubisoft vydal takzvaný day one patch, který opravuje chyby a navíc přidává zcela novou obtížnost. Jeho velikost je 564 MB na PS4 a 561 MB na Xboxu One.

Obtížnost Expert Mode je určena pro hráče prahnoucí po výzvě ve světě Orosu:

Budete mít méně zdraví (o polovinu méně než v případě obtížnosti Hard). Umělá inteligence bude útočit/střílet o třetinu rychleji. AI trvá delší dobu, než vás přestane hledat, když se nepřátelům schováte. Nepřátelské jednotky nebudou zobrazeny na mini-mapě (uvidíte je pouze v případě, že je označíte). Protivníkům nebudete tolik ubírat zdraví. Asistence při střelbě se sníží u luku, palice i kopí.

Dalšími novinkami je vylepšení grafiky, hratelnosti a pochopitelně se vývojáři zaměřili také na optimalizaci, stabilitu a výkon. Krom toho ještě bude Far Cry Primal po nainstalování patche lépe nasvíceno, zlepšilo se chování ochočených zvířat, mrtví mamuti už budou vypadat lépe, lepší animace zapálených zbraní a krom toho také došlo k vyvážení a vylepšení XP odměn.

Závěrem pro vás máme ještě dva easter eggy. První naleznete v jeskyni a odkazuje na spin-off Far Cry: Blood Dragon, zatímco druhý je součástí jedné mise a je inspirován sérií Assassin’s Creed.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama