Farming Simulator 19 představuje John Deere Cotton DLC
Farming Simulator 19 Novinka Farming Simulator 19 představuje John Deere Cotton DLC

Farming Simulator 19 představuje John Deere Cotton DLC

Michal Burian

Michal Burian

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Do hry přidá nové vybavení na bavlnu, včetně stroje John Deere CP690 Cotton Picker.

Reklama

Dne 23. července se Farming Simulator 19 dočká dalšího placeného dodatečného balíčku. DLC s názvem John Deere Cotton přináší zcela nové vozidlo od slavné farmářské značky John Deere, které se poprvé představilo ve hře Farming Simulator 19 – CP690 Cotton Picker. Balíček dále obsahuje šest kusů vybavení pro produkci bavlny, které můžete používat s tímto novým vozidlem, a to od značek McCormack Industries a Lizard brands. Ty také přinášejí další novinku v sérii Farming Simulator: kulaté balíky bavlny.

DLC bude dostupné pro PlayStation 4, Xbox One, PC a Mac. Majitelé Season Passu na PlayStation 4 a Xbox One si budou moci stáhnout DLC John Deere Cotton na své konzole v rámci Season Passu. Noví hráči na PS4 či Xbox One si budou moct pořídit DLC John Deere Cotton v rámci společné digitální nabídky společně se všemi dalšími DLC obsaženými v Season Passu, a to zakoupením Farming Simulator 19 Premium Edition

Navíc GIANTS Software a Focus Home Interactive lákají, že v následujících měsících budou vydávat další obsah pro Farming Simulator 19.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama